MŰANYAG FRÖCCSÖNTÉS BUDAPESTEN

Műanyag Alkatrész Gyártás

Budapesten, csepeli üzemünkben egykomponensű műanyag alkatrészek közepes és nagy szériás sorozatgyártására szakosodtunk. Az apró technológiai alkatrészektől a fröccsöntött műanyag használati eszközökig számos termék gyártásában állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A műanyag fröccsöntés során használt hőre lágyuló polimerek általában: PP, PE, PC, PS, PVC, POM, ABS, PMMA. A műanyag öntésben szerzett sokéves tapasztalatunk garantálja a magas minőséget.

A Fröccsöntés Technológiája

A műanyag öntés melegkarmás fröccsöntéssel történik, ahol a felhevített hőre lágyuló műanyag nagy nyomással jut az öntőformába. Ezzel a megoldással bonyolult geometriájú műanyag alkatrészek is nagy pontossággal, magas minőségben gyárthatók, kiemelkedő termelékenység mellett.

A fröccsöntés további előnye a szinte hulladékmentes gyártás (újrahasznosítás) lehetősége, az alapanyag tulajdonságainak köszönhetően.

Műanyag-Alkatrész-Gyártás
Műanyag-Öntés

Fröccsöntő Szerszámok Készítése

A műanyag fröccsöntéshez szükséges öntőszerszámok tervezése, gyártása és javítása házon belül történik, tapasztalt szakembereink által.

Az öntőszerszámok állapotára kiemelt figyelmet fordítunk, azokat a gyártás során óvjuk és szükség szerint felújítjuk. Így garantálható a műanyag alkatrészek folyamatosan magas minősége.

Géppark

A műanyag alkatrészek gyártása 60 – 120 tonnás, elektromos ENGEL fröccsöntő gépeinkkel történik, mely segít a termelés optimalizálásában, a magas minőség folyamatos garantálása mellett.

Kapcsolat

Telefon

(06 30) 251 0262

Email

info@magmazink.hu

Cím

Budapest, Déli u. 13, 1211

Vezetőség

Végvári Olga - Ügyvezető
+36 30 251 0262
vegvari.olga@magmazink.hu

Végvári Dániel - Technikai Vezető
+36 30 280 8988
vegvari.daniel@magmazink.hu