CINK ÖNTÉS BUDAPESTEN

Cink Alkatrész Gyártás

Budapesten, csepeli üzemünkben cink (zamak 5 – Z410) alkatrészek közepes és nagy szériás sorozatgyártására szakosodtunk. A zamak alkatrészek elterjedt felhasználásának köszönhetően ügyfeleink számára gyártunk többek között az autóiparnak, a bútoriparnak és az építőiparnak, hogy csak pár ágazatot említsünk.

A cink öntészetben szerzett, immár több mint 30 éves tapasztalatunk mellett ISO 9001:2015 tanúsítványunk garantálja a magas minőséget.

A Cink Öntés Technológiája

A cink öntés melegkamrás fröccsöntéssel történik, ahol a 400 fokra hevített zamak 5 (Z410 – cink ötvözet) nagy nyomással jut a zárt öntőformába. Ezzel a megoldással bonyolult geometriájú cink alkatrészek is nagy pontossággal, magas minőségben gyárthatók, kiemelkedő termelékenység mellett.

A zamak öntés előnye az elérhető vékony falvastagság, illetve az öntőforma megnövekedett élettartama, a zamak alacsonyabb olvadáspontjának köszönhetően.

Zamak-Öntőgép-Alkatrészek-Sorozatgyártásához
Cink-Alkatrész-Gyártás

Cink Öntőszerszámok Készítése

A cink öntéshez szükséges öntőszerszámok  tervezése, gyártása és javítása házon belül történik, tapasztalt szakembereink által.

A zamak öntőszerszámok állapotára kiemelt figyelmet fordítunk, azokat a gyártás során óvjuk és szükség szerint felújítjuk. Így garantálható a cink alkatrészek folyamatosan magas minősége.

Géppark

A cink alkatrészek gyártása 20 – 50 tonnás, melegkamrás cink öntőgépeinkkel történik. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztük, hogy a a termelés optimalizációja mellett a magas minőséget is garantálhassuk ügyfeleink számára.

Kapcsolat

Telefon

(06) 30 251 0262

Email

info@magmazink.hu

Cím

Budapest, Déli u. 13, 1211

Vezetőség

Végvári Olga - Ügyvezető
+36 30 251 0262
olga.vegvari@magmazink.hu

Végvári Dániel - Technikai Vezető
+36 30 280 8988
daniel.vegvari@magmazink.hu